Bayern: Franck Ribéry üzent a visszavonuló Arjen Robbennek

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.07.05. 09:26
A Bayern München labdarúgócsapatától szintén távozó Franck Ribéry angolul, németül, franciául és hollandul is köszönetet mondott, majd egy rövid üzenettel búcsúzott a visszavonulását csütörtökön bejelentő Arjen Robbentől.

„A Bayern Münchennél te voltál a legjobb társ, akit csak elképzelhettem. A Robbery duó nevét sosem felejtik majd el. Micsoda pályafutás, barátom! Most már élvezd a pályán kívüli életet” – üzent Franck Ribéry a Twitteren a visszavonulását csütörtökön hivatalosan is bejelentő Arjen Robbennek.„A Bayern Münchennél te voltál a legjobb társ, akit csak elképzelhettem. A Robbery duó nevét sosem felejtik majd el. Micsoda pályafutás, barátom! Most már élvezd a pályán kívüli életet” – üzent Franck Ribéry a Twitteren a visszavonulását csütörtökön hivatalosan is bejelentő Arjen Robbennek.

Franck Ribéry on Twitter

THANK YOU * DANKE * MERCI * DANKJEWEL @ArjenRobben! Best @FCBayern counterpart I could imagine, #Robbery will never be forgotten! What a career my friend, now enjoy your time off the pitch #MiaSanMia #10years #RobberyForever #FR7 #AR10



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik