Bayern: elhappolnák a Barcelona elől a PSG középpályását – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.10. 15:28
null
Rabiot Barcelona helyett Münchenben köthet ki (Fotó: AFP)
A Bayern München egy huszárvágással megelőzheti az FC Barcelonát és lecsaphat a Párizsban körön kívülre került Adrien Rabiot-ra. A 23 éves francia középpályás azóta nem kap lehetőséget a PSG-nél, hogy kijelentette, nem szeretné meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését.

 

A Bild információi szerint a Bayern München is bejelentkezett Adrien Rabiot-ért.

A francia középpályás szerződése az évad végén lejár a Paris Saint-Germainnél, s az utóbbi időben már a csapat edzéseit sem látogathatta. A futballista első számú kérőjeként az FC Barcelonát emlegetik hónapok óta, ám a katalánok egyelőre nem tudtak megállapodni sem vele, sem a PSG-vel az átigazolásáról. Lapértesülések szerint a legfőbb probléma, hogy a Barca nem szeretné megadni a párizsiak által kért átigazolási díjat, inkább kivár, és nyáron ingyen szerződteti a hatszoros válogatott futballistát.

Ez a huzavona teremthet lehetőséget a Bayernnek. A bajorok csaknem teljes generációváltásra készülnek, és mivel a középpálya közepéről is távozhat több emberük – a német sajtó szerint a Javi Martínez, Thiago, James Rodríguez trióból akár ketten is elhagyhatják Münchent 2019 nyarán – a középpálya közepén, szélén és a védelemben is bevethető francia mindenes szerződtetése került előtérbe.

Az RMC Sport megerősíti az információt, kiemelve: Rabiot már tavasszal Münchenbe kerülhet, ha sikerül megállapodni. Konkrét összeget ugyanakkor egyik forrás sem említ.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik