Bayern: Boateng pénzbüntetést kapott, nem tetszett neki

Vágólapra másolva!
2020.04.03. 12:15
Mint arról korábban beszámoltunk, Jérome Boateng kedden autóbalesetet szenvedett. A Bayern München labdarúgója szerencsére nem sérült meg, ám klubját nem értesítette a kiruccanásáról, ezért pedig pénzbüntetést kapott.

„Tudom, hogy nem a legszerencsésebb, hogy nem értesítettem a klubot, de abban a pillanatban csak a fiam járt az eszemben” – nyilatkozta a Bildnek a 31 éves védő, aki a betegeskedő, négyéves fiát látogatta meg.„Tudom, hogy nem a legszerencsésebb, hogy nem értesítettem a klubot, de abban a pillanatban csak a fiam járt az eszemben” – nyilatkozta a Bildnek a 31 éves védő, aki a betegeskedő, négyéves fiát látogatta meg.

„Nem érezte jól magát. Amikor egy fiú az apját hívja, mennie kell, nem számít semmi más. Érte bármekkora büntetést elfogadok” – fogalmazott Boateng, aki hozzátette, tiszteletben tartja a klub döntését, de nem érzi fairnek.

A Bayern München nem hozta nyilvánosságra, mekkora büntetés megfizetésére kötelezték játékosukat, azt viszont közölte, hogy az összeg müncheni kórházakhoz kerül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik