Bayer: 12 millió a kölcsönadott világbajnokért - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.06. 11:22
Angol sajtóhírek szerint a hatszoros válogatottként magát már világbajnoknak valló Christoph Kramerért annak ellenére igen komoly érdeklődés mutatkozik az átigazolási piacon, hogy a 23 éves német labdarúgó szerződése jövő nyáron lejár, tehát akkor ingyen megszerezhető lenne.

A Manchester United a nyáron jelentős anyagi erőfeszítések árán erősített, de Kramerhez hasonló védekező középpályásra azért még így is szüksége lenne. A Liverpoolnál pedig egyre komolyabban foglalkoznak a visszavonuláshoz közelítő – a válogatottságot már lemondó – Steven Gerrard közeljövőbeli pótlásával. Kramer számukra is ideális választásnak tűnik.

A sajtóhírek 12 millió eurós kivásárlási árról számolnak be – a transfermarkt.de 8.5 millió euróra teszi az értékét –, pedig a kérőknek csak kicsit kellene türelmesnek lenniük: mondjuk jövő nyárig, amikor ingyen hozzájuthatnának a Bayer játékosához.

 

Kramer ugyanis hiába tartozik 2011 óta a leverkuseniek első keretéhez, előbb a másodosztályú Bochumnak adták kölcsön két évre, majd a Borussia Mönchengladbachnak ugyancsak kettőre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik