Bundesliga: 3–0-nál becserélte, 19 perccel később lehozta csatárát a Wolfsburg edzője

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.24. 12:52
null
Niko Kovac gyenge védekezése miatt mindössze 19 perc után lecserélte támadóját (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, a Wolfsburg könnyedén nyert 5–1-re a VfL Bochum vendégeként a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 29. fordulójában. Niko Kovac, a Wolfsburg vezetőedzője viszont érdekes döntést hozott a mérkőzésen.

 

A Wolfsburg már a szünetben 3–0-ra vezetett, ezért a vezetőedző elővigyázatosságból lecserélte Patrick Wimmert, akinek helyére az egyiptomi válogatott Omar Marmus érkezett, de ő nem töltött sok időt a pályán, hiszen 19 perccel később, már 4–0-s állásnál le is cserélték a támadót.

„Nem tetszett, amit az első tíz percben láttam. Jobban kellett volna zárnunk a középpályán és jobban védekeznünk. Ezt mondtam Omarnak, mielőtt beállt, és a meccs alatt is. Egyszerűen nem voltam elégedett a védekező teljesítményével, ezért cseréltem le” – mondta Niko Kovac a találkozó utáni értékelésében a német labdarúgással foglalkozó bulinews.com szerint.

A 24 éves labdarúgó egyébként a hírek szerint az idény végén távozik, miután elutasította a csapat szerződéshosszabbítási ajánlatát.

NÉMET BUNDESLIGA
29. FORDULÓ, szombati mérkőzések
Bochum–Wolfsburg 1–5
(Broschinski 68., ill. Svanberg 10., 56., Kaminski 21., Wimmer 33., Waldschmidt 77.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik