Bayern: meghosszabbították a német kapus szerződését

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.11.11. 19:05
null
Sven Ulreich az Inter elleni BL-csoportmeccsen (Fotó: Getty Images)
A német első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München egy évvel meghosszabbította német kapusa, Sven Ulreich szerződését. Az új kontraktus szerint a 34 éves labdarúgó 2024 nyaráig marad a bajoroknál.

 

Sven Ulreich 2015-ben igazolt a VfB Stuttgarttól a Bayern Münchenhez. A német kapus 2020-ban ugyan Hamburgba szerződött, de egy évvel később visszatért a bajorokhoz. A 34 éves játékos szerződése eredetileg 2023-ig szólt, ezt hosszabbították meg egy évvel.

„Ez a szerződéshosszabbítás mutatja, hogy Sven milyen sportszakmai értéket képvisel csapatunk számára. Megbízható teljesítményt nyújtott és nyújt, amikor szükség van rá, de az öltözőben is” – fogalmazott HasanSalihamidzic, a Bayern sportigazgatója.

„Nagyon boldog vagyok, hogy maradhatok a Bayernnél. Az együttműködés az egész csapattal és különösen Manuel Neuerrel az évek során valami különleges dologgá nőtte ki magát. Tökéletesen egymásra vagyunk hangolódva, és nagyon élvezem a munkámat. A Bayern tudja, hogy mindig ott vagyok, ha szükségük van rám. A cél az, hogy minél több címet nyerjünk, ezért vagyunk itt mindannyian, ezért adunk bele mindent minden nap” – nyilatkozta Ulreich a Bayern hivatalos honlapjának.

A kapus 86 mérkőzésen lépett pályára a bajor együttesben, hatszor nyert bajnokságot, egyszer Bajnokok Ligáját.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik