Kép: Gulácsi megkezdte a rehabilitációt, mankóval a kezében üzent

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.10.21. 19:47
A magyar labdarúgó-válogatott és az RB Leipzig kapusa, Gulácsi Péter a Celtic elleni mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást. A labdarúgó most a közösségi oldalain üzent, megkezdte a munkát és minden nap keményen edz, hogy visszatérhessen.

„Ezen a héten megkezdtem a munkát a szakemberekkel. Minden nap keményen dolgozom a célomért, hogy visszatérhessek, erősebben, mint valaha. Az első lépéseket már megtettem” – írja Gulácsi Péter.„Ezen a héten megkezdtem a munkát a szakemberekkel. Minden nap keményen dolgozom a célomért, hogy visszatérhessek, erősebben, mint valaha. Az első lépéseket már megtettem” – írja Gulácsi Péter.

A magyar válogatott kapusa a skótCeltic FCelleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett térdsérülést, ami miatt a 13. percben hordágyon kellett levinni a pályáról. Az RB Leipzig a találkozó után közölte, hogy a 32 éves kapus elülső keresztszalagja elszakadt a jobb térdében. Gulácsit október 10-én operálták meg, a visszatérése még bizonytalan, óvatos becslések szerint fél évet mindenképp ki kell hagynia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik