Kép: Mané nem sörözött a Bayern csapatfotóján, itt az indok

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2022.08.30. 15:12
A Bayern München labdarúgócsapatánál már tradíciónak számít, hogy a bajorok egy helyi sörgyár italával a kézben pózolnak az idény elején elkészített csapatfotón. A szurkolók azonban gyorsan kiszúrták, Sadio Mané, a Bayern új igazolása ezt csak részben vállalta.

A bőrnadrágos, sörös képek régóta a tradíció részét képezik a Bayern Münchennél, Sadio Mané azonban a csapatfotózáson csak a kantáros nadrág viselését vállalta, a sörös pózolásba még a szponzor kérésére sem ment bele.Sadio Mané azonban a csapatfotózáson csak a kantáros nadrág viselését vállalta, a sörös pózolásba még a szponzor kérésére sem ment bele.

A szurkolók azonnal el is kezdték találgatni, mi lehet az oka Mané döntésének. A választ a szenegáli rajongói azonban régóta tudják: Mané vallása játszott szerepet a döntésben.


A szélső ugyanis muszlim, vallásában pedig tiltott az alkohol fogyasztása. Bár elsőre talán nem tűnik fel, de nemcsak Mané, hanem a harmadik sorban, balról a második helyen álló Nusszair Mazraui sem vállalta egyébként a sörrel való pózolást.


Ezt pedig a szponzor is tiszteletben tartotta, a cég logója előtt ugyanis így is mosolyogva pózoltak a futballisták.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik