Dortmund: ha Dembélé távozik, már tudják, kivel pótolnák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.10. 14:04
A Kicker értesülései szerint a Borussia Dortmund labdarúgócsapata az Olympique Lyon szélsőjével, Maxwel Cornet-val pótolná a Barcelonával és a Real Madriddal is szóba hozott Ousmane Dembélét.

A 20 esztendős Dembélé iránt a Neymar utódját kereső Barcelona élénken érdeklődik, de az elmúlt órákban szárnyra kapó hírek szerint a Real Madrid is beszállt az érte folyó versenybe. A BVB alapvetően nem szeretné elengedni a villámgyors szélsőt, ám a vezetőség megpróbál felkészülni arra az esetre, ha Dembélé mégis távozna, így felvette a kapcsolatot a Lyonnal Maxwel Cornet átigazolásának ügyében.Maxwel Cornet átigazolásának ügyében.

Az OL húszéves támadója végigjárta a francia korosztályos nemzeti csapatokat, felnőttszinten azonban már kétszeres elefántcsontparti válogatottnak vallhatja magát. Cornet a legutóbbi szezonban 51 tétmérkőzésen 10-szer volt eredményes lyoni színekben, a bajnokságban 33 meccsen hatszor talált be.

A Kicker információi szerint a Dortmundnak nagyjából 20 millió euróba kerülne Cornet megvásárlása.

A L’Équipe úgy tudja, hogy a Lyon a Köln (15 millió euró) és a Watford (12 millió euró) ajánlatát már elutasította a szélsőként és csatárként is bevethető futballistáért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik