Hertha: újabb sérülés, tovább szűkül Dárdai kerete

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.17. 14:36
A múlt héten kidőlő Peter Pekarík és John Brooks után újabb sérültre nem számíthat Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője, akinek a Wolfsburg ellen a holland Roy Beerens játékát is nélkülöznie kell.

A középpályást az előző fordulóban a Stuttgart ellen a szünetben le kellett cserélni, s nem jött rendbe a vádlija, ezért biztosan nem vállalja a játékot a BL-résztvevő ellen.

Beerens, a vállműtéten áteső Pekarík és Brooks mellett Szami Allagui, Julian Schieber és Enisz Ben-Hatira is harcképtelen.

Ugyanakkor visszatérő is lehet a csapatban, a nyáron a Bayern Münchentől érkező Mitchell Weiser, aki lábujjsérülése után már a múlt héten is esélyes volt a bevetésre, de végül nem állt be, s a pénteki edzésen dönthet arról, hogy képes-e játszani. Dárdai szokása szerint az orvosokkal folytatott egyeztetések után a futballistára bízza, hogy vállalja-e.

A Hertha négy forduló után hét ponttal a hetedik helyen áll a Bundesligában, a Wolfsburg nyolc ponttal a harmadik.

Dieter Hecking, a „farkasok” edzője dicsérte Dárdai Pált.

„Dárdai kiváló munkát végez, jó irányba kormányozza a Herthát. Tudom, hogy nagyon magabiztos csapattal fogunk találkozni” – mondta Hecking a szombaton 15.30-kor kezdődő meccs kapcsán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik