Hertha: „Most akkor futunk vagy játszunk?” – Dárdaiék döntöttek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.11. 18:36
Mint beszámoltunk róla, Dárdai Pál csapata, a Bundesligában szereplő Hertha idegenben 2–0-ra legyőzte a másodosztályú Arminia Bielefeldet a Német Kupa első fordulójában. A magyar szakember és segítője azonban látja, hogyan lehet még fejlődni?

„Most akkor futni akarunk vagy játszani?” – tette fel a költői kérdést Rainer Widmayer, Dárdai segítője a mérkőzés előtt, és a stáb úgy döntött, játsszon a csapat. A mérkőzés után pedig elégedettek voltak az edzők az együttessel.

„A felkészülés jól sikerült, most pedig azt is meg tudtuk nézni, mi történik, ha nyomás alá kerül a csapat – mondta Dárdai. – Ahhoz képest, hogy ez volt az első meccs, nem volt rossz, amit mutattunk. Elégedett vagyok, különösen a második játékrész tetszett.”

„Nem sürget minket az idő, de mindenképpen szeretnénk még erősíteni – tért át a magyar szakember az igazolások kérdésére. – Volt néhány lehetőségünk arra, hogy új játékos érkezhessen, de már nem akarok ezen keseregni.”

Mint beszámoltunk róla, Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportnak elmondta, arra vár, hogy igent mondhasson a Hertha BSC hívására – és közben tehetetlenül szemléli az eseményeket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik