Hannover: „Felfordult a keret Husztiék távozásával”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.28. 11:45
A Budesligában szereplő Hannover német válogatott kapusa, Ron-Robert Zieler úgy véli, Huszti Szabolcs és Mame Biram Diouf személyében a nyáron minőségi játékosok távoztak a klubtól. A 25 éves játékos nem gondolkodik hosszú távon, így arra sem tudott választ adni, hogy a Hannover odaérhet-e az európai kupaindulást érő helyek valamelyikére.

„Jól kezdtük a szezont, sajnos eluralkodott rajtunk a hurráhangulat, aztán becsúszott egy-két gyengébb eredmény. Túlzottan előre gondolkodtunk. Amondó vagyok, haladjunk inkább lépésről lépésre, mindig a soron következő feladatra koncentráljunk és folyamatosan fejlődjünk. A nyáron »felfordult« a keretünk, Huszti Szabolcs és Mame Biram Diouf távozásával minőségi játékosokat veszítettünk el, de az új szerzeményekkel új impulzusok is érkeztek a csapathoz. Türelemmel kell lennünk, nehéz megmondani, hogy mire lesz elég a teljesítményünk a szezon végeztével” – vélekedett Zieler.

A Hannover négy győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel kilenc fordulót követően a Bundesliga hetedik helyén áll, de hátránya csak négy pont a második helyezett Mönchengladbachhal szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik