Frankfurt: frontot nyitottak, a klub ragaszkodik Marozsánhoz

Vágólapra másolva!
2014.07.21. 09:23
Hiába a mesés lehetőség, a sajtóhírek szerinti 300 ezer eurós éves fizetés, a német női labdarúgó-válogatottban is alapembernek számító Marozsán Dzsenifer átigazolása megrekedni látszik.

Amint arról már beszámoltunk: a 22 éves Marozsán után a PSG és a Lyon is érdeklődik, ám a legutóbbi bajnokságban ezüstérmes, BL-induló 1. FFC Frankfurt ragaszkodik egyik legjobbjához, akit még kétéves szerződés köt hozzá.Amint arról már beszámoltunk: a 22 éves Marozsán után a PSG és a Lyon is érdeklődik, ám a legutóbbi bajnokságban ezüstérmes, BL-induló 1. FFC Frankfurt ragaszkodik egyik legjobbjához, akit még kétéves szerződés köt hozzá.

Marozsán ennek ellenére menne. Siegfried Dietrich frankfurti klubvezető szerint hosszú távú stratégia terveikben fontos szerepet szánnak a magyar felmenőkkel bíró, gólerős játékosnak, akiért hivatalos ajánlat amúgy sem érkezett. Ezzel kapcsolatban azt is megemlítette, hogy a Frankfurt tudta nélkül zajlanak a tárgyalások a francia klub(ok) és a játékos között, ami viszont ellenkezik a vonatkozó FIFA-szabállyal, és adott esetben szankciókat von maga után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik