Bundesliga: Klopp szerint a müncheni erődemonstráció sincs kizárva

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.04. 08:55
Borussia Dortmund–Bayern München rangadót rendeznek szombaton kora este a Bundesligában (kezdés 18.30-kor), amelynek a bajnokság szempontjából a presztízsen kívül már nincs tétje, viszont a randevút világszerte felértékelte, hogy a két együttes vívja a labdarúgó Bajnokok Ligája idei döntőjét.

„Érdekes mérkőzés lesz – húzta alá Jürgen Klopp, a Dortmund mestere. – Nem tudom, a Bayernnél hogyan állnak hozzá, mert lehet, hogy meg akarnak félemlíteni bennünket a döntő előtt. Ez persze nem sikerülhet, mert a döntőig még három hét van, az pedig rengeteg idő. Hogy Jupp Heynckes szerint nem vagyunk képesek egy időben három fronton is helytállni? Igaza van. Viszont, és ez a legjobb az egészben, már nem is kell három sorozatra fókuszálnunk, hanem elég csak egyre!”Jürgen Klopp, a Dortmund mestere. – Nem tudom, a Bayernnél hogyan állnak hozzá, mert lehet, hogy meg akarnak félemlíteni bennünket a döntő előtt. Ez persze nem sikerülhet, mert a döntőig még három hét van, az pedig rengeteg idő. Hogy Jupp Heynckes szerint nem vagyunk képesek egy időben három fronton is helytállni? Igaza van. Viszont, és ez a legjobb az egészben, már nem is kell három sorozatra fókuszálnunk, hanem elég csak egyre!”

Amint arról tegnap már beszámoltunk: a bajorok inkább takaréklángra készülnek helyezni magukat, kulcsembereik közül Bastian Schweinsteiger, Arjen Robben, Franck Ribéry és Philipp Lahm el sem utazik a mérkőzésre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik