Dortmund: „Barrios, Kagava és Sahin megbánta, hogy elment"

Vágólapra másolva!
2012.12.14. 16:59
A német labdarúgó-élvonalban szereplő Dortmund általános igazgatója szerint a német bajnoktól elszerződő játékosok nagy része megbánta, hogy távozott a csapattól, és közel sem olyan elégedettek, mint ahogy a váltáskor gondolták – az elöljáró Nuri Sahint, Kagava Sindzsit és Lucas Barriost említette név szerint.

Hans-Joachim Watzkét arról faggatták, van-e visszaút a 2011-ben a Real Madridhoz szerződő, ám új klubjában sérülése után is mellőzött, majd nyáron Liverpoolba kölcsönadott Sahin számára, aki Angliában sem kap annyi játéklehetőséget, mint egykoron Dortmundban.

„Természetesen nyitva áll a kapunk Nuri előtt, ha azt mondja, hogy újra itt akar játszani. De ésszerű kereteken belül tudjuk csak visszavenni – mondta Watzke a Sport Bildnek. – Nem ő az egyetlen, aki megbánta, hogy elszerződött tőlünk az utóbbi években. Barrios és Kagava is kevésbé boldog az új klubjában, mint nálunk volt, és ezt a most elvágyódó játékosainknak sem győzzük hangsúlyozni."

Kagava a Manchester Unitedban csak hat Premier League-mérkőzésen kezdett, míg Barrios a kínai Kantonban profiskodik jó pénzért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik