Bundesliga 2.: ismét gyanús Király Gáborék egyik mérkőzése

Vágólapra másolva!
2010.03.09. 08:40
Újabb mérkőzéssel bővült a bundabotrány során gyanússá vált találkozók sora: ezúttal arról szólnak a hírek, hogy a német másodosztályban szereplő, Király Gábort is foglalkoztató 1860 München február 8-i, Rot Weiss Ahlen elleni bajnokiját manipulálhatták.

A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) már értesítette a bundabotrányban vizsgálódó bochumi államügyészséget, és az érintett klubokat arról, hogy esetlegesen manipulálhatták a mérkőzést.

A mérkőzés egyébként 1–0-s ahleni győzelemmel ért véget, az egyetlen találatot Benjamin Kern szerezte, aki 23 méterről hatalmas bombagólt rúgott Király kapujába, véget vetve ezzel az 1860 hét mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatának.

A találkozó után egyébként két müncheni szurkoló berohant a pályára, és megtámadta Markus Wingenbach játékvezetőt. A meccs előtt egyébként a fogadási csalásokat előrejelző rendszer nem jelzett szokatlan mennyiségű fogadást.

Nem ez az első eset, hogy az 1860 München egyik mérkőzése kapcsán manipuláció gyanúja merült fel: ahogyan arról korábban beszámoltunk, az Oberhausen elleni bajnokija után is vizsgálódott az államügyészség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik