Bayern München: Van Buyten szerint ő is hozzájárul Ribéry maradásához

Vágólapra másolva!
2010.02.05. 13:19
Csütörtökön Daniel Van Buyten is szerződést hosszabbított a Bayern Münchennel, és a belga védő úgy véli, ez hatással lesz Franck Ribéryre is.

A francia játékos régóta a Barcelona és a Real Madrid célkeresztjében van, ám Van Buyten szerint a bajorok azzal, hogy sorra hosszabbítanak a kulcsembereikkel, a megfelelő eszközt alkalmazzák annak érdekében, hogy Ribéry ne távozzon tőlük.

„Korábban Franck többször mondta nekem, hogy szeretné, ha maradnék, mert nélkülem nehezen tudna a Bayernben futballozni – idézi Van Buytent a Bild. – A münchenieknek jó esélyük van megtartani őt. Az én szerződéshosszabbításom fontos volt a számára, így talán ő is hasonlóképpen tesz majd. Nem tudom helyette aláírni a szerződését, de a Bayern nevében beszélek majd vele, és megpróbálom maradásra bírni.”

A hírek szerint Franck Ribéry várhatóan március végéig jelenti be, hol folytatja a pályafutását.

„Még semmit sem írtam alá – nyilatkozta a France Footballnak a klasszis. – Az elmúlt szezonban rengeteg lehetőségem volt: többek közt a Manchester United, a Real, a Barcelona és a Chelsea is meg akart szerezni. Remélem, ezen ajánlatokhoz idén nyáron a Bayern is csatlakozik majd. Bármi megtörténhet. Áprilisban leszek 27 éves, és a karrierem fordulóponthoz érkezik."  

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik