A Bayern hátvédjét, Massimo Oddót olasz rendőrök zsarolták meg

Vágólapra másolva!
2009.05.01. 16:25
Massimo Oddo igencsak kellemetlen helyzetbe került: a Bayern München hátvédjét megzsarolták. Ráadásul olasz rendőrök fenyegetőztek azzal, hogy nyilvánosságra hozzák a hátvédről és egy csinos hölgyről készült kompromittáló képeket.
Kellemetlen helyzetbe került Massimo Oddo
Fotó: Imago (archív)
Kellemetlen helyzetbe került Massimo Oddo
Kellemetlen helyzetbe került Massimo Oddo
Fotó: Imago (archív)
Kellemetlen helyzetbe került Massimo Oddo
Csak nem akar szűnni a felfordulás a Bayern München háza táján. Az elmúlt időszak gyengébb eredményei és Jürgen Klinsmann vezetőedző menesztése után ezúttal a csapat olasz hátvédje, Massimo Oddo került reflektorfénybe – de nem a pályán nyújtott jó teljesítménye, hanem magánélete miatt.

A La Gazzetta dello Sport információja szerint alvilági alakok pécézték ki maguknak a Bayern-játékost, és három vonzó hölgyet „küldtek rá” – majd később le is fényképezték Oddót és az egyik hölgyet kényes szituációban.

Nem nehéz kitalálni, mi jött ezután: a világbajnok védőt azzal zsarolták, hogy nyilvánosságra hozzák a képeket, ha nem kapják meg az általuk kért (több ezer euróra becsült) összeget.

Oddo meg is beszélt egy randevút a bűnözőkkel, ahol vele együtt felesége, Claudia Crivelli is megjelent, de előtte értesítette a rendőrséget, akik rajtaütöttek a bűnözőkön, és elfogták őket.

A végére maradt a slusszpoén: kiderült, hogy két, az észak-olaszországi La Spezia városából származó rendőr próbálta meg lecsapolni Oddo bankszámláját.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik