Tim Borowski nyártól a Bayern München futballistája lesz

Vágólapra másolva!
2008.01.14. 10:01
Eldőlt, hogy Tim Borowski nyártól a Bayern München csapatában folytatja pályafutását. A válogatott középpályás szerződése lejár a Werder Bremennél, és nem óhajtja meghosszabbítani azt.
Tim Borowski otthagyja a Werdert
Tim Borowski otthagyja a Werdert
Tim Borowski otthagyja a Werdert
Tim Borowski otthagyja a Werdert

A huszonhét éves játékos még 2001. augusztus 18-án, az 1860 München ellen 3-1-re elvesztett mérkőzésen mutatkozott be bajnokin a Werder első csapatában, akkor a 65. percben váltotta Fabian Ernstet.

A kreatív középpályás azóta összesen 157 bajnokin kapott lehetőséget, és ezeken 21 gólt szerzett. Az idei ősszel sérülés miatt többször is hiányzott, mindössze kilenc bajnokin játszott.

Borowski a következő szezont már nem a Werdernél kezdi, ugyanis sikerült megállapodnia a Bayern München vezetőségével, hogy nyártól náluk futballozik majd. Lelépési pénzt nem kell érte fizetnie a bajoroknak, hiszen a játékos szerződése lejár, és a Werder által felkínált hosszabbítási feltételekre nemet mondott.

A 2006-os világbajnokságon is részt vevő 27 éves futballistát korábban a Hamburg és az Atletico Madrid is megkörnyékezte.

A Bayern München pénteken nevezte ki új edzőnek Jürgen Klinsmannt, aki a következő szezontól veszi át Ottmar Hitzfeld helyét.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik