Huszti Szabolcsot és Szalai Ádámot figyeli a Real Madrid

Vágólapra másolva!
2007.08.10. 12:14
Huszti Szabolcs és Szalai Ádám is a Real Madridban köthet ki. A Hannover középpályása a két csapat egymás közötti meccsén keltette fel Bernd Schuster figyelmét. Szalai egyelőre a Stuttgart második csapatába sem fér be, de a Bild szerint őt is elviheti a királyi gárda.
Huszti Szabolcs
Huszti Szabolcs
Huszti Szabolcs
Huszti Szabolcs

Puskás Ferenc után újra magyar játékos szerepelhet a Real Madrid együttesében (igaz, Korolovszky Gábor is megfordult a királyi gárda „B” csapatában), ugyanis német és spanyol sajtóinformációk szerint Huszti Szabolcs és Szalai Ádám is felkeltette Bernd Schuster vezetőedző figyelmét.

A német szakembernek csapata Hannover elleni meccsén tetszett meg Huszti Szabolcs játéka. A magyar középpályás gólt szerzett, és remekül játszott az összecsapáson.

„A Real Madrid nálam kérdezősködött a játékosról. Bernd Schustert lenyűgözte Huszti Szabolcs teljesítménye, és személyesen érdeklődött felőle” – mondta a játékos ügynöke, Vladan Filipovics.

„Husztit 2009-ig szerződés köti hozzánk. Távozása egyelőre nem téma.” – mondta Christian Hochstätter sportigazgató a Kicker című magazinnak. A Bildnek adott interjújában még azt is hozzátette, hogy nagy megtiszteltetés, hogy egyik játékosuk iránt a Real Madrid érdeklődik, ez is mutatja, hogy az alsó-szászországiaknak vannak minőségi játékosaik.

Nemcsak Huszti az egyetlen magyar játékos, akire felfigyeltek Madridban: Szalai Ádám iránt is érdeklődnek a spanyol fővárosban. A fiatal futballista jelenleg a VfB Stuttgart második csapatának tagja.

„Ádám nagyon jó játékos, viszont erős vetélytársai vannak” – mondta Rainer Adrion vezetőedző.

Jochen Schneider, a VfB menedzsere úgy nyilatkozott a Bildnek, hogy reméli, a játékos kitölti a 2008-ig szóló szerződését. Mindenesetre a magyar játékos nem került be az Ingolstadt elleni bajnokira készülő keretbe.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik