Huszti Szabolcs a forduló legjobbjai között Németországban

Vágólapra másolva!
2007.05.06. 14:32
A Bundesliga 32. fordulójában a Hannover 96 együttese a tabellán uyganannyi ponttal (41), de rosszabb gólkülönbséggel mögötte álló Energie Cottbust fogadta. A hazaiak győzelmét hozó találkozón Huszti Szabolcs teljesítménye a legjobb, azaz egyes osztályzatot ért, így bekerült a forduló válogatottjába.
Huszti Szabolcs a legjobbak között
Huszti Szabolcs a legjobbak között
Huszti Szabolcs a legjobbak között
Huszti Szabolcs a legjobbak között
Az összecsapást a hazaiak nyerték 2-0-ra Vinicius és Bruggink góljaival, a magyar középpályás azonban mindkét találatnál gólpasszt adott.

A huszonnégy éves futballista a két gólpassztól eltekintve is nagyszerűen játszott, többször szolgálta ki remek ütemben társait, a kapura is veszélyes volt, így abszolút rászolgált erre az elismerésre.

Hogy egy év alatt jól beilleszkedett, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy jelenleg kirobbanthatatlan a Hannover 96 kezdőcsapatából, és a társak is elfogadták.

"Csak ez a helyzet stabilizálódjon, s ennél többet egyelőre nem is kívánok" – fogalmazott szűkszavúan Huszti.

A játékos természetesen örült a győzelemnek, hiszen nem kizárt, hogy csapata az UEFA, vagy Intertotó Kupában való indulást jelentő helyen végez a bajnokság végén.

A válogatott futballista szerint erre van remény, a következő fordulóban ugyanis komoly esély van arra, hogy idegenben legyőzik a jelenleg 14. helyen álló Arminia Bielefeldet – bár a fordulóban a bielefeldiek még nem játszottak.

A Bundesliga utolsó összecsapásán otthon játszanak Dieter Hecking edző tanítványai az 1. FC Nürnberg csapatával, aminek már csak a kupában elszenvedett vereségért is szeretnének visszavágni.

A Hannover 96 jelenleg a német bajnokság (Bundesliga) hetedik helyén áll, ami a klub történetében eddig a legjobb helyezés.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik