Völler győzelemmel tért vissza

MONCZ ATTILAMONCZ ATTILA
Vágólapra másolva!
2005.09.19. 00:00
Címkék
Az edzők voltak a középpontban az ötödik forduló vasárnapra maradt meccsein, hiszen a Leverkusennél most mutatkozott be (ismét) Rudi Völler, míg a Schalkénál egy esetleges kudarcot követően Ralf Rangnick talpa alatt lehetett volna meleg (illetve lesz is) a talaj.
Völler csak ideiglenes megoldás
Völler csak ideiglenes megoldás
Völler csak ideiglenes megoldás
Völler csak ideiglenes megoldás
Völler csak ideiglenes megoldás
Völler csak ideiglenes megoldás
A legutóbb a Románál dolgozó Völler visszatérése tökéletesen sikerült: csapata ugyan 1-0-s hátrányba került Duisburgban, később viszont idegenlégiójának köszönhetően (a gólokat a brazil Juan és Athirson, valamint a bolgár Berbatov szerezte) fordított, és feljött a tabella hetedik helyére.

"Így azért jobb érzés ránézni a sorrendre, mindenki megnyugodhat egy kicsit, de még nem vagyunk kint a gödörből" - mondta az egykori szövetségi kapitány. A Klaus Augenthalert váltó Völler azt is leszögezte, nem tekinti magát hosszú távú megoldásnak, a Bayernek továbbra is keresnie kell a megfelelő megoldást. A hírek szerint Matthias Sammer és Michael Skibbe futhat versenyt a tisztségért.

Ralf Rangnicknak viszont meleg napjai lehetnek, mert a bajnokesélyes Schalke megőrizte ugyan a veretlenségét, de sorozatban már harmadszor csak döntetlenre volt jó. Ráadásul úgy, hogy több mint egy órán át emberelőnyben futballozott az egy félidő erejéig Dárdai Pált is bevető Hertha BSC ellen. Ha Rudi Assauer a hét elején katasztrofálisnak minősítette együttese produkcióját, akkor kíváncsian várjuk, miként értékeli a berliniek elleni játékot.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a Bundesligát?

Az NSO ajánlja:

TABELLA, FORDULÓRÓL FORDULÓRA

A Bundesliga csapatai 2005-2006
Magyarok a Bundesligában

BUNDESLIGA szurkolói füzet 2005-2006 - Töltse le itt!

Mindent a Bundesligáról
Legek a Bundesliga történetéből

A Bundesliga győztesei, 1963-
A Bundesliga gólkirályai, 1963-
Futball-lexikon



Bundesliga 1.
Az 5. forduló vasárnapi mérkőzésein:
Duisburg-Bayer Leverkusen 1-3 (Lavric 31., ill. Juan 37., Berbatov 41., Athirson 89.),
Schalke-Hertha BSC 0-0.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik