nemzetisport.hu 2017.10.06 08:47 Frissítve: 2017.10.06 13:09

NB I: Ennek meglesz az eredménye a PAFC ellen – Moutari

A Ferencváros csatára, Amadou Moutari a válogatott mérkőzések miatti bajnoki szüneteket általában Niger nemzeti csapatával tölti, ám ezúttal nem – lévén hazája válogatottja nem játszik mérkőzéseket. A szokásokkal ellentétben a szünetet tehát Budapesten töltő 23 éves támadó a zöld-fehérek honlapjának nyilatkozott a két bajnoki forduló közötti munkáról.

Moutari most itthon maradt a szünetre (Fotó: Földi Imre)

 

Moutari szerint a jó formában lévő ferencvárosiak hangulatán nagyot dobott, hogy az elmúlt négy fordulóban négy győzelmet szerzett a csapat, és ezek a jó eredmények tovább javítottak a csapategységen. A klub válogatottakban nem érdekelt játékosaival ugyanabban a ritmusban készülnek, mintha nem is lenne bajnoki szünet.

Jelenleg nagyon jól megy minden, nagyon fontos volt számunkra, hogy sorozatban négyszer három pontot tudtunk szerezni, ez rengeteget javított a hangulatunkon. Egy csapatként, barát a barátért küzd a pályán, ez mindennél többet jelent. Keményen dolgozunk az edzéseken, mert fontos, hogy annak ellenére, hogy nincs tétmérkőzésünk, ugyanabban a szellemben készüljünk, mintha hétvégén bajnoki várna ránk. Ennek a munkának biztos meg lesz az eredménye a következő, Puskás Akadémia FC elleni meccsen” – nyilatkozta Moutari a fradi.hu-nak.

A teljes interjú ide kattintva elolvasható.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!