Exkluzív interjút adott Mészáros Lőrinc; folytatjuk a dohai vizes vb felvezetését

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2024.02.02. 00:21
null
NSPOVIDE0020201.indd
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Exkluzív interjút adott lapunknak a Puskás Akadémia elnöke, Mészáros Lőrinc többek között arról is beszélt, hogy noha sokan megmosolyogták a Puskás Akadémia karácsonyi ünnepségén tett kijelentését, miszerint az intézmény a világ egyik legjobb futballakadémiája, fenntartja állítását, és számos példával illusztrálta, milyen szakmai és infrastrukturális fejlesztések történtek az utóbbi bő másfél évtizedben Felcsúton. Téma volt az is, ki lehet a klub következő válogatottja, s mi az ideális arány a magyar és a külföldi futballisták között.

A Ferencváros 2023 februárjában Kisvárdán játszotta a tavaszi első mérkőzéseinek egyikét, és 2024-ben is a várdaiak otthonában kezdődik el számára az esztendő. Az FTC akkor gól nélküli döntetlenre végzett a Várkerti Stadionban, de nemcsak a hazai rohamok, hanem Muhamed Besic sérülése miatt is emlékezetes maradt a találkozó. A bosnyák középpályást a 25. percben kellett lecserélni, a néhány nappal későbbi MRI-vizsgálatok kimutatták, a jobb térdében elszakadt a keresztszalag.

Folytatjuk a dohai vizes vb felvezetését. Ott voltunk a párizsi olimpiai kvótáért harcba induló női pólósok edzésén a Széchy uszodában. Cseh Sándor társkapitány lapunknak elmondta: „Már az Európa-bajnokság előtt is jó mederben zajlott a felkészülés, ám a téthelyzetben kiderült, hogy a vízben és a parton, egyénileg és csapatszinten melyek voltak a negatívumok. Ezeken az elmúlt két hétben igyekeztünk javítani, úgy érzem, ezt megoldottuk, de ismét élesben derül ki, hogy valóban sikerült-e.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik