Segítség

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2012.12.19. 13:47

Milyen mobilon működik optimálisan a Nemzeti Sport weboldala?
A mobilverzió alapvetően iPhone és Android-készülékekre optimalizált. Sajnos a Windows Mobile-okon futó Internet Explorer böngésző sok funkciót nem támogat, így a Windows Phone-t használó olvasóinknak a letölthető alkalmazásunkat ajánljuk. iPad-felhasználóknak pedig a teljes verziót.Milyen mobilon működik optimálisan a Nemzeti Sport weboldala?
A mobilverzió alapvetően iPhone és Android-készülékekre optimalizált. Sajnos a Windows Mobile-okon futó Internet Explorer böngésző sok funkciót nem támogat, így a Windows Phone-t használó olvasóinknak a letölthető alkalmazásunkat ajánljuk. iPad-felhasználóknak pedig a teljes verziót.

Hibát találtam, észrevételem van. Hova küldjem?
Ide kattintva írhat nekünk emailt. Köszönjük észrevételét!

Hol találom a menüt?
A mobiloldal fejlécében az adott rovat nevére kattintva tekintheti meg a menüt. Ha cikkoldalon kattint a menüre, akkor az adott rovat legfrissebb híreit is áttekintheti.

Hogyan jutok vissza a címlapra?
Az alkalmazás fejlécében a logóra kattintva éri el a Nemzeti Sport mobilverziójának címlapját.

Hogyan tudom megosztani az adott cikket Facebookon?
A cikkoldalon a cím mellett vagy alatt található Facebook ikonra kattintva könnyedén megoszthatja cikkét ismerőseivel.

Hol találom a friss híreket?
Ha az oldal legtetejére görget, könnyedén elérheti a friss híreket, a legolvasottabb híreket és a tévéműsort is.

Hol találom a meccsközvetítéseket, tudósításokat?
A főmenüben a “Mérkőzések” menüpont alatt láthatja a legaktuálisabb futballmérkőzések kezdési időpontjait, és a futó mérkőzések aktuális állását.
A tudósításokat teljes terjedelemben egyelőre csak a teljes verzióban érheti el. Kattintson az oldal láblécében a “Teljes verzió” linkre, vagy a menüben a “Rólunk” menüpont alatt a “Teljes verzió” linkre. Hamarosan a Nemzeti Sport mobilalkalmazásában is követheti kedvenc csapatai mérkőzéseit. Amint elérhető lesz ez a funkció, értesíteni fogjuk!

Lassan töltődik be az oldal, mit tegyek?
Az oldal legtetejére görgetve a nézetváltóra kattintva kép nélküli verzióban is megjelenítheti a cikkeket. Így alacsonyabb sávszélesség mellett is optimálisan fognak betöltődni a Nemzeti Sport mobilra optimalizált oldalai.

Mit jelent a menü alatt jobb oldalon megjelenő ikon?
Címlapon a fejléc alatt lévő plusz menüsorban, melyben megtalálja a Friss, Top, Tv-műsor tartalmakat, elérheti a nézetváltó ikont. A nézetváltó ikonok megnyomásával választhat a képes és kép nélküli változat között. A kép nélküli változat használatával csökken a letöltött adatmennyiség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik