Zenit: a Burger King átírná a klub nevét, „pofon” volt a válasz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.02. 17:46
Oroszországi értesülések szerint a Premjer-ligában szereplő Zenitet megkereste egy amerikai gyorsétteremlánc azzal a szándékkal, hogy némi pénzért cserébe változtassák meg a klub nevét.

A étteremlánc a Burger King, amely állítólag 500 millió rubelt (5.7 millió fontot, 6.8 millió eurót) ajánlott azért, hogy a szentpétervári klubot Zenit Burger Kingre nevezzék át.Burger King, amely állítólag 500 millió rubelt (5.7 millió fontot, 6.8 millió eurót) ajánlott azért, hogy a szentpétervári klubot Zenit Burger Kingre nevezzék át.

Az orosz sajtóban körbefutott egy fotó arról a levélről, amelyet állítólag a Zenitnek küldtek az ajánlatról. A hírek szerint a klub visszautasította lehetőséget és a névváltoztatásért ajánlott milliókat.


A közösségi oldalakon természetesen nagy sikert futott be a történet, egy felhasználó meg is jegyezte, hogy a klubot nevezhetnék Zenit St. Petersburger Kingnek.

A Zenit egyelőre nem erősítette meg, hogy valóban kapott-e ajánlatot a hamburgeresektől (a közel 6 millió fontos összeg egyébként nem tűnik teljesen reálisnak), bár a Twitteren már reagáltak a történetre, nem is akárhogyan! A lényeg benne van:

 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik