Világfutball: legyőzi-e Puskás Messit? Az ön szavazatán is múlik!

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.03.29. 17:45
null
A 16-os döntő résztvevői (Grafika: Marca)
Az egyik tekintélyes spanyol sportnapilap szavazást indított: a Marca arra buzdítja olvasóit, hogy döntsék el, ki a futballtörténelem legjobb játékosa. A voksolásra bocsátott 16 labdarúgó között ott található a magyar válogatott, a Honvéd és a Real Madrid korábbi világklasszisa, a néhai Puskás Ferenc is. 

 

A verseny kieséses rendszerben zajlik, és Puskás Ferenc igen nehéz ellenfelet kapott rögtön a nyolcaddöntőben: napjaink egyik legjobbját, a népszerűsége csúcsán lévő Lionel Messit.

Szavazni a Marca honlapján, a játékos képére kattintva lehet, és mivel vasárnap késő délutáni állás szerint, 93 000 vokshoz közelítve Messi 84 százalékon áll ebben a párharcban, igencsak ráférne a támogatás Puskásra – csak biztatni tudjuk önöket: ha van kedvük részt venni a játékban, szavazzanak, méghozzá ITT!

Ha Puskásnak sikerülne fordítania, akkor az Eusébio–Di Stéfano párharc győztesével harcolna a negyeddöntőben. Ugyanezen az ágon Beckenbauer–Ronaldo és Platini–Pelé csata zajlik, a másik ág párosítása: Maradona–Ronaldinho, Jasin–Cruyff, Zidane–Best, P. Maldini–Cristiano Ronaldo.

Aranycsapat-kiállítás 2019-ben Kecskeméten (Fotó: Bús Csaba/Petőfi Népe)
Aranycsapat-kiállítás 2019-ben Kecskeméten (Fotó: Bús Csaba/Petőfi Népe)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik