MTI 2020.04.19 21:52 Frissítve: 2020.04.19 22:56

Világfutball: „autósmoziból” lehet majd szurkolni Korcsmáréknak

A dán labdarúgó-bajnokság újraindulása esetén kivetítőket rak stadionja parkolójába az FC Midtjylland, ezzel segítve szurkolóit.


A klub marketingigazgatója, Preben Rokkjaer kijelentette: a hatóságokkal és az üzemeltetővel történt egyeztetés után amennyiben folytatódik az idény, első körben kétezer parkolóhelyet foglalhatnak majd el a szurkolók az MCH Arena 12 ezer kocsibeállójából.

„Szeretnénk a lehető legjobb élményt nyújtani drukkereinknek” – idézte Rokkjaert a BBC. Hozzátette, a szurkolók az autók rádióján keresztül élő kommentárt is hallgathatnak a mérkőzésekről, amelyeket így egymástól elszeparálva, de mégis közösen tekinthet meg a helyszínen akár 10 ezer fanatikus is.

A dán pontvadászatot március 9-én függesztették fel a koronavírus-járvány miatt, a Superliga a jelenlegi tervek szerint május 17-én folytatódik és július végéig tart majd.

Az elhúzódó térdproblémákból lábadozó Korcsmár Zsoltot is foglalkoztató Midtjylland 24 forduló után 12 pont előnnyel vezeti a bajnokságot.

2020.07.07 20:43:19

Minden más foci N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Mert a szeretet – tudhatjuk Szent Páltól – sosem kérkedik! Hallotta-e a »büszke vagyok arra, amit elértem« fordulatot Papp Lászlótól, Egerszegi Krisztinától vagy Balczó Andrástól valaha valaki?

2020.07.05 21:36:03

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A sportruházat önmagában fogyóeszköz is, a különböző eseményekhez fűződő egyedi darabok olyan töltetet hordoznak, amelynek erejét, üzenetét csak felerősíti a múló idő, főleg a szép új világ megérkeztével, az újrakezdés örökérvényűségének hitében.