Tévez-bomba, fantasztikus Angulo-gól - szombati videók

Vágólapra másolva!
2013.01.06. 09:22
null
Carlos Tévez szabadrúgásgólja a Watfordnak (Fotó: Action Images)<br />
Az angol labdarúgó FA-kupában a címvédő Chelsea kiütéses sikert aratott Southamptonban, míg a Manchester City a Watford ellen diadalmaskodott. Az olasz élvonalban a Cagliari sokáig jól tartotta magát, végül 2–1-re nyert a Lazio. Spanyolországban a Granada Brayan Angulo pompás találatával szerzett vezetést a második félidő elején, ám a Valencia Jonas révén gyorsan egyenlített, sőt Pablo Piatti hajrában lőtt góljával elvitte mindhárom pontot. Tekintse meg video-összeállításunkat!

Az angol labdarúgó FA-kupa 3. fordulójában a Manchester United 2–2-es döntetlent játszott a West Ham United vendégeként, a címvédő Chelsea 5–1-re nyert a Southampton otthonában, a Manchester City pedig hazai pályán fektette két vállra a Watfordot.

WEST HAM UNITED–MANCHESTER UNITED 2–2

MANCHESTER CITY–WATFORD 3–0


Man City 3-0 Watford (Vòng 3 FA Cup 2012/13) -... by f100003621573062

SOUTHAMPTON–CHELSEA 1–5


Southampton vs Chelsea 1:5 GOALS HIGHLIGHTS by UCL2410

A Lazio 2–1-re legyőzte hazai pályán a Cagliarit az olasz bajnokság 19. fordulójának szombat esti találkozóján. A szárd csapat sokáig remekül tartotta magát a fővárosban, a hajrában azonban elveszítette az irányítást az összecsapás felett.

LAZIO–CAGLIARI 2–1

A Valencia 2–1-re nyert a Granada vendégeként a spanyol bajnokság (Primera División) 18. fordulójában. A hazaiak Brayan Angulo pompás találatával szereztek vezetést a második félidő elején, ám a Valencia Jonas révén gyorsan egyenlített, sőt Pablo Piatti hajrában lőtt góljával elvitte mindhárom pontot. Meglepetésre a Málaga 1–0-s vereséget szenvedett a Deportivo La Coruna otthonában.

GRANADA–VALENCIA 1–2

DEPORTIVO LA CORUNA–MÁLAGA 1–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik