Videó: Szavo Milosevics dühöngött, palackot hajított a bíró felé

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.08.31. 09:38
null
Szavo Milosevicsnek „elgurult a gyógyszere” (Fotó: AFP)
Nem tudta megőrizni hidegvérét Szavo Milosevics, a szerb élvonalbeli FK Partizan Beograd vezetőedzője a vasárnapi, Vojvodina elleni bajnoki mérkőzésen. A korábbi remek futballista egy palackot dobott a játékvezető felé, majd belerúgott egy mikrofonba.

 

A bajnokság hatodik fordulójában a veretlen Vojvodina fogadta a Partizant, amely a találkozó 89. percéig 2–1-re vezetett úgy, hogy a 42. perctől emberhátrányban játszott.

A 75. percben a játékvezető sípja néma maradt egy – Milosevicsék szerint – szabálytalan Vojvodina-belépő után, ami miatt a 46 esztendős tréner kikelt magából. Milosevics berohant a pályára, üvöltözött és egy palackot hajított a játékvezető felé.

Miután Milosevicset elküldték a kispadtól, felrúgta a közvetítő csatorna egyik mikrofonját.

A Vojvodina a 89. és a 90. percben betalált, így 3–2-re nyert. A Partizan hat forduló után az ötödik a tabellán tizenkét ponttal, a Vojvodina a negyedik tizennéggyel. A rangsort a hibátlan Crvena zvezda vezeti, míg a Topolya a tizedik.

A 2000-es Európa-bajnokságon Patrick Kluiverttel holtversenyben gólkirályi címet szerző Milosevics 2019 márciusa óta irányítja a Partizant. A 2019–2020-as idényben ezüstérmes lett a belgrádi csapattal.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik