nemzetisport.hu 2019.04.23 15:44 Frissítve: 2019.04.23 16:00

Videó: remek gesztus, súlyos sérüléssel is a pályán ünnepelt

Mint arról beszámoltunk, a PAOK hazai pályán 5–0-ra legyőzte a Levadiakoszt a görög labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján, és ezzel – 34 évnyi várakozás után – elhódította a bajnoki címet. A hosszú várakozást követő eufória még teljesebb lehet a csapatkapitány Vieirinha számára, aki különleges gesztusnak örülhetett a találkozón.

 

A portugál játékosnak ugyanis keresztszalag-szakadás miatt nemrég véget ért az idénye, ám a csapata nem hagyta, hogy a kispadról nézze végig az aranyérmet biztosító sikert.

Sérülése ellenére a PAOK nevezte Vieirinhát a találkozóra, és a 91. percben pályára is léphetett – persze óriási kötéssel a térdén.

Labdához nem ért ugyan a 33 éves futballista, ám vélhetően rövid időre feledtette a fájdalmait az az öröm, hogy a pályán lehetett, amikor a játékvezető háromszor a sípjába fújt, jelezve ezzel a mérkőzés végét – egyben a PAOK bajnoki címét.

Who Ate All The Pies on Twitter

PAOK tied up the Greek Super League title on Sunday with a 5-0 win over Levadiakos. They subbed club captain Vieirinha on (in heavy strapping) for the last few seconds despite him having his season ended by a cruciate ligament injury two weeks ago. https://t.co/czmiHrDJIM
GÖRÖGORSZÁG, SUPER LEAGUE
29. FORDULÓ

PAOK–Levadiakosz 5–0

 

2020.02.23 23:32:07

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Ahhoz, hogy valaki jó zsoké legyen, nem kell előtte lónak lennie.” „A fogorvosom a legjobb a szakmában, pedig sosem volt erősebb fogfájása.” „Nincs jó edző meg rossz edző, csak szerencsés meg szerencsétlen.”