nemzetisport.hu 2019.04.12 10:46 Frissítve: 2019.04.12 10:55

Videó: QR-kódot varratott magára a szurkoló, óriási hiba volt

Egy argentin River Plate-drukker azt gondolta, feltalált valami zseniálisat, ugyanis magára tetováltatott egy QR-kódot. Ha pedig valaki beolvassa a kódot egy okostelefonnal, felugrik egy videó, amin a Libertadores-kupa döntőjéből egy pillanat lett kiragadva: amint a River gólt szerez az ősi rivális Boca Juniors ellen.

 

Az ötlet szinte tökéletes, és valószínűleg népszerű lett volna ezzel a tetoválással a többi fanatikus közt a drukker, csak épp egy dologra nem gondolt: mi van, ha a videót letörlik?

Mootaz Chehade on Twitter

Mert mint kiderült, a YouTube-videó, amelyre mutatott a kód, nem hivatalos forrásból származó felvételt tartalmazott, így szerzői jogsértés miatt a videomegosztóról azóta el kellett távolítani.

Így most ha beolvassa valaki a tetoválást, az csak ezt látja:

A videó azóta eltűnt
2019.12.07 14:47:57

Minden más foci CSILLAG PÉTER (POZSONY, összefoglaló), DÖMÖTÖR CSABA (fotó) RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A pozsonyiak nagyszerű formában futballozó magyar középpályása gólpasszt adott, csapata feledtette dunaszerdahelyi kudarcát.

2019.12.05 22:13:36

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sok egyéb hasonló útvesztő teszi a közember számára átláthatatlanná a világ leg­egyszerűbb, ezért legszeretettebb játéka, a labdarúgás világát. Amely éppen ezen jellege révén válik vonzóvá.