HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.03.12 18:36 Frissítve: 2019.03.12 18:58

Videó: óriási szívatás, borzalmas szobrot kapott Beckham

Cristiano Ronaldo vagy épp Mohamed Szalah tudna mesélni arról, milyen az, mikor az ember szobrot kap, de az egyáltalán nem hasonlít rá, mégis el kell játszani, mennyire meghatódott a gesztustól. Most David Beckham került hasonló szerepbe, igaz, ő csak a vicc kedvéért…

 

James Corden, az Egyesült Államokban népszerű The Late Late Show házigazdája volt az átverés kitervelője, aki meghívta David Beckhamet, hogy az angol ikon elsőként tekinthesse meg a szobrot, amelyet a Los Angeles Galaxy stadionja mellett helyeznek majd el.

Csak épp Beckham nem tudott arról, hogy a szobor, amit megmutatnak neki, egyáltalán nem a végleges példány. Ezt mindössze azért készítették el, hogy a korábbi középpályást szívassák.

A videóban az ötödik perc környékén leplezik le az alkotást, amely még véletlenül sem hasonlít Beckhamre, és a 115-szörös angol válogatott futballista arca egy igazi költemény, amikor először megpillantja a „hasonmását”.

Közben egyébként Beckham az igazi szobrot is megkapta, amit már ki is állítottak Los Angelesben.

2019.03.19 19:40:15

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Nem először vetődött fel a téma, olykor a sportág prominens személyiségei is hangoztatják: el kellene törölni a futball egyik legkülönösebb, legvitatottabb, az idők során a legtöbbet változó, ugyanakkor egyik legősibb szabályát.