Videó: Neymart kifütyülték, Cavanit éltették a szurkolók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2017.10.03. 19:51
null
Neymar és Cavani között látszólag szent a béke (Fotó: AFP)
Mint megírtuk, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 8. körében a Paris Saint-Germain otthon 6–2-re kiütötte a forduló előtt harmadik helyen álló Bordeaux-t. A párizsiak 3–1-es állásnál tizenegyeshez jutottak, amelyet ezúttal Neymar végzett el – a szurkolók legnagyobb bánatára.

A büntető végrehajtását megelőző másodpercekben ugyanis a drukkerek Edinson Cavani nevét skandálták, majd közvetlenül Neymar tizenegyesét megelőzően éles füttyszó volt hallható. Bár biztosra nem lehet kijelenteni, hogy utóbbi a hazai rajongóktól származott, az uruguayi éltetése elég egyértelmű jel arra vonatkozóan, hogy a szurkolók ki mellett állnak a „büntetőkérdésben”.

Mint ismert, a két sztár összekapott egy tizenegyes elvégzése felett a Lyon ellen, aztán a hírek szerint az öltözőben is. A következő hetekben erősebbnél erősebb pletykák keringtek arról, hogy az uruguayi mit szólt be a 222 milliós brazil sztárnak, vagy hogy a Paris Saint-Germain vezetősége mit ajánlott Cavaninak azért cserébe, hogy átengedje Neymarnak a büntetőrúgásokat.

A játékosok később megbeszélték az esetet, így jelen állás szerint szent a béke közöttük, aminek megerősítéseként Cavani egy öleléssel gratulált Neymarnak a Bordeaux ellen tizenegyesből szerzett gólját követően.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek