T. D. 2020.01.21 15:40 Frissítve: 2020.01.23 03:00

Videó: Mignolet megijedt, Kompany rendre intette a rajongókat

Vasárnap Anderlecht–FC Bruges mérkőzést rendeztek a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A találkozó 2–1-es vendégsikerrel ért véget, ám nem egy szép beadás vagy gól, hanem elsősorban egy sportszerűtlen cselekedet kapcsán beszélnek sokat a meccsről.

A Manchester City korábbi játékosa megvédte Simon Mignolet-t (Fotó: AFP)

 

A mérkőzés közben az Anderlecht szurkolói petárdát dobtak az FC Bruges kapusa, Simon Mignolet felé – a robbanás láttán a korábbi Liverpool-játékos odébb is állt a biztonság kedvéért.

Ekkor azonban jött az Anderlecht csapatkapitánya, Vincent Kompany, aki alaposan leteremtette csapata szurkolóit, odahívta magához Mignolet-t, majd visszakísérte ellenfelét a kapuba.

NBC Sports Soccer on Twitter

Anderlecht's fans threw a firecracker at Simon Mignolet, and Vincent Kompany was not having it Respect (via: @RoyalBelgianFA) https://t.co/YpJeaa6PGp2020.02.23 23:32:07

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Ahhoz, hogy valaki jó zsoké legyen, nem kell előtte lónak lennie.” „A fogorvosom a legjobb a szakmában, pedig sosem volt erősebb fogfájása.” „Nincs jó edző meg rossz edző, csak szerencsés meg szerencsétlen.”

2020.02.21 00:13:31

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Lassan eljutunk oda, hogy visszasírjuk a technológia­mentes játékvezetés korát. Azt, amikor egy bíró nem a tévedhetetlensége révén szerzett tekintélyt a futballisták körében, hanem az igazságosságra való törekvéssel, a csibészséggel.