Videó: botrányos gólöröm, vicces orvosi baki - napi top videók

Vágólapra másolva!
2011.11.01. 23:34
Címkék
Videós összeállításunkban kiválogattuk a kedden közreadott videóink közül az öt legjobbat. Nézze meg, hogyan ünnepelték az Ajax-fiatalok góljukat, mit vár a Dakar-ralitól Szalay Balázs, miért vált vicces helyzetté az orosz kapus sérülése, megadható volt-e a Minnesota Wild hokisának találata és hogyan védte ki Köteles László David Luiz tizenegyesét a BL-meccsen.

A labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjának 4. fordulójában a Tőzsér Dánielt és Köteles Lászlót is foglalkoztató belga Genk pontot rabolt a Chelsea-től úgy, hogy a magyar kapus büntetőt védett.

GENK–CHELSEA 1–1

Zseniális csukafejesből szerzett gólt az Ajax gyerekcsapata, majd a gólszerző a szögletzászlóval „lemészárolta” a társait. A rossz példa ragadós...

PAZAR TALÁLAT – BOTRÁNYOS GÓLÖRÖM

Vicces jelenet játszódott le az orosz labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában rendezett Krilja Szovjetov–Tyerek Groznij mérkőzésen. A vendégek kapusát, Soszlan Dzanajevet ápolni kellett, ezért az orvosok gyorsan a pályára szaladtak. Egyikük azonban nem vette észre, hogy a gyógyszeres doboz nyitva van, így minden kiborult. Amíg az orvos gyorsan összeszedte holmiját, kollégája lekezelte a kapust.

A NYITOTT DOBOZ ESETE

A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős két év kihagyás után újra indul a Dakar-ralin, amelyet január 1. és 15. között ismét Argentínában és Chilében, valamint új helyszínként Peruban rendeznek meg. A rutinos Szalay az NSO Tv-nek mesélt babonáiról, a nehéz útvonalról, az autó új változtatásairól és a remélhetőleg jó szereplésről.

SZALAY: PERU NEM LESZ KÖNNYŰ TEREP

Nem adták meg Nick Johnson gólját az NHL-ben, miután a Minnesota játékosa a korcsolyájával átemelte a korongot a Detroit kapusa felett az egymás elleni meccsen (Minnesota–Detroit 1–0). A játék állt, elemezték a helyzetet, majd annullálták a találatot, a szabály szerint ugyanis jégkorongozó szándékosan nem szerezhet gólt lábbal.

NEM ADTÁK MEG A GÓLT
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik