Videó: abszurd jelenetsor, háromszor maradt ki a tizenegyes

BOROS MIKLÓSBOROS MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2020.07.12. 10:52
Háromszor hagyta ki ugyanazt a büntetőt a román labdarúgó-másodosztály rájátszásában a Petrolul Ploiesti, így kettős emberelőnyben is csak gól nélküli döntetlent játszott a Rapid ellen.

A feljutásra hajtó két csapat szombat esti mérkőzésén a bukaresti vendéggárda már a 28. perctől tíz emberrel játszott, amikor Rares Lazar megkapta a második sárga lapját.

A 65. percben tizenegyeshez jutott a Petrolul, de Sergiu Arnautu lövését hárította Mihai Popa. A gólvonalat felügyelő Tunyogi Ferenc partjelző azonban jelezte, hogy a vendégkapus jócskán a lövés előtt kiugrott, így Iulian Dima játékvezető újrarúgást rendelt el és sárga lapot adott Popának. A 19 éves hálóőr Laurentiu Marinescu büntetőjét is kivédte, de ismét idő előtt elhagyva a gólvonalat – Tunyogi megint jelzett, Dima pedig második sárga lappal kiállította a látványosan dühöngő Popát.

A Rapid kapujába becserélt 18 éves Alexandru Tataru már maradt a gólvonalon, és védenie sem kellett: a paraguayi David Mezza Colli a kapu fölé bikázta a labdát. A Rapid pedig kilenc játékossal is kibekkelte a hátralevő időt, így a Liga 2 hatcsapatos rájátszásának eddig lejátszott négy mérkőzéséből immár a harmadik zárult gól nélkül. Igaz, a negyedik viszont gólzápos volt: a Turris Turnu Magurele csütörtökön 4–3-ra nyert Aradon a listavezető UTA ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik