Videó: „A legszebb gól, amit valaha láttam...” – íme, a top 5

T. M./K.D.T. M./K.D.
Vágólapra másolva!
2020.03.29. 17:50
Csütörtökön arra kértük közösségi oldalainkon követőinket, hogy írják meg hozzászólásban, melyik volt a legszebb gól, amit valaha láttak. Vasárnap délután öt óráig több mint 1200 komment érkezett a poszt alá, most összegyűjtöttük azt az öt gólt, amelyre a legtöbb reakció érkezett.

Március 26-án tettünk közzé ezt a képet a Facebook-, valamint az Instagram-oldalunkon. A Facebook-posztunk alá több mint 1200 hozzászólás érkezett vasárnap 17 óráig. A kommentek között voltak olyanok is természetesen, amelyek egy-egy megyei osztályban szerzett gólt elevenítettek fel, de sajnos ezeket forrás hiányában nem tudjuk bizonyítani, hogy valóban megtörtént-e. Így hát jöjjön öt gól, méghozzá az az öt, amelyik a legtöbb reakciót/lájkot kapta a hozzászólások között.

5. GERA ZOLTÁN GÓLJA A PORTUGÁLOK ELLEN (59 LÁJK)

Ki ne emlékezne 2016 nyarára, amikor a magyar labdarúgó-válogatott egészen a nyolcaddöntőig menetelt az Európa-bajnokságon. A portugálok elleni utolsó csoportmérkőzésen Gera Zoltán nagyjából 21 méterről 0–0-s állásnál, szöglet utáni kipattanóból volt eredményes– kíméletlenül bevágta. Az Eb utáni közönségszavazáson ezt a gólt választották meg a torna legszebb találatának.

4. WAYNE ROONEY OLLÓZÁSA A MANCHESTER CITY ELLEN (64 LÁJK)

Az angol klasszis talán leggyakrabban emlegetett gólja a 2011-es manchesteri derbin született találata: az Old Traffordon senki sem számított arra, hogy olyan szögből megpróbálja Rooney, mégis megtette, és elképesztő nagy gólt lőtt Nani beadásából. Rooney gólja jelölt volt a 2011-es Puskás-díj-szavazáson.

3. CRISTIANO RONALDO OLLÓZÁSA A JUVENTUS ELLEN (69 LÁJK)

Valahogy számítottunk rá, hogy a portugál világklasszis egyik gólja biztos benne lesz a top 5-ben: Cristiano Ronaldo 2018-as, Juventus elleni Bajnokok Ligája-elődöntőben szerzett találata szerezte meg a bronzérmet.

2. VLADAN CSUKICS GÓLJA AZ ÚJPEST ELLEN (96 LÁJK)

Listánk legnagyobb meglepetése 2013-ból érkezik. Vladan Csukics hatalmas bombája három pontot ért az Újpest elleni derbin. A Ferencváros korábbi játékosa1–1-es állásnál a 93. percben szerezte a találatot.

1. ROBIN VAN PERSIE CSUKAFEJESE A 2014-ES VB-N (111 LÁJK)

„Sosem láttam olyat, hogy a stadion közönsége percek múlva is hörgött még az ismétlésekre is. Teljesen szürreális gól...” – írta kollégánk, Marosi Gergely, aki a helyszínen tekintette meg a Hollandia–Spanyolország világbajnoki mérkőzést Brazíliában. Van Persie csukafejese azóta berögzült minden futballrajongó elméjébe, így nem csoda, hogy ez a hozzászólás váltotta ki a legtöbb reakciót az emberekből. Elképesztő gól, amely 2014-ben harmadik lett a Puskás-díj-szavazáson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik