K. D. 2020.01.21 17:39 Frissítve: 2020.01.21 17:48

Videó: a csókkamera buktatta le a feleségét megcsaló férfit

A csókkamera, vagy gyakrabban emlegetett formájában „Kiss Cam”, szinte állandó szereplője a sporteseményeknek, és általában jól sül el, amikor megpillantják magukat a nagy kijelzőn a szurkolók. Na, az alábbi nem ez az eset…

 

Ecuadorban járunk, ahol a Barcelona SC–Delfin találkozón is a csókkamerával próbálták meg szórakoztatni a szünetben a szurkolókat.

Eddig nem is lett volna probléma, de a kamera a lehető legrosszabb helyen állt meg, és egy olyan férfit talált meg, aki a felesége helyett barátnőjével látogatott ki a találkozóra.

És a néhány másodperces videón tökéletesen látszik, ahogy leesik neki, ez valószínűleg a feleségéhez is eljut majd hamarosan…

Roger Gonzalez on Twitter

Nem is kellett „csalódnia”, a videó azonnal körbefutott a közösségi oldalakon – olyannyira, hogy azóta a férfi, nevezetesen Deyvi Andrade már jelezte is, úgy néz ki, erre rá is megy a házassága, de mindent meg fog tenni, hogy visszaszerezze szerelmét.

Arra nem tért ki, hogy a két hölgy közül ez kire vonatkozik…

2020.02.23 23:32:07

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Ahhoz, hogy valaki jó zsoké legyen, nem kell előtte lónak lennie.” „A fogorvosom a legjobb a szakmában, pedig sosem volt erősebb fogfájása.” „Nincs jó edző meg rossz edző, csak szerencsés meg szerencsétlen.”

2020.02.21 00:13:31

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Lassan eljutunk oda, hogy visszasírjuk a technológia­mentes játékvezetés korát. Azt, amikor egy bíró nem a tévedhetetlensége révén szerzett tekintélyt a futballisták körében, hanem az igazságosságra való törekvéssel, a csibészséggel.