K. D. 2020.01.21 17:39 Frissítve: 2020.01.21 17:48

Videó: a csókkamera buktatta le a feleségét megcsaló férfit

A csókkamera, vagy gyakrabban emlegetett formájában „Kiss Cam”, szinte állandó szereplője a sporteseményeknek, és általában jól sül el, amikor megpillantják magukat a nagy kijelzőn a szurkolók. Na, az alábbi nem ez az eset…

 

Ecuadorban járunk, ahol a Barcelona SC–Delfin találkozón is a csókkamerával próbálták meg szórakoztatni a szünetben a szurkolókat.

Eddig nem is lett volna probléma, de a kamera a lehető legrosszabb helyen állt meg, és egy olyan férfit talált meg, aki a felesége helyett barátnőjével látogatott ki a találkozóra.

És a néhány másodperces videón tökéletesen látszik, ahogy leesik neki, ez valószínűleg a feleségéhez is eljut majd hamarosan…

Roger Gonzalez on Twitter

Nem is kellett „csalódnia”, a videó azonnal körbefutott a közösségi oldalakon – olyannyira, hogy azóta a férfi, nevezetesen Deyvi Andrade már jelezte is, úgy néz ki, erre rá is megy a házassága, de mindent meg fog tenni, hogy visszaszerezze szerelmét.

Arra nem tért ki, hogy a két hölgy közül ez kire vonatkozik…

2020.10.20 23:30:51

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Legalább ilyenkor nincs igaza egy fiatal német játékvezetőnek, Simon Henningernek, aki szerint a futball legnagyobb baja, hogy a szekerét a játékosok, az edzők és a bírók nem ugyanabba az irányba tolják.

2020.10.18 22:35:06

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

TRANSZFEREK. Utat mutat a Dinamo, a Zenit, a Benfica, az Ajax is ügyesen tett-vett ősszel, eközben Kínában...