Vb 2018: Hürelbaatarin és társai lettek az első kiesők

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.17. 11:20
Kelet-Timor labdarúgó-válogatottja 1–0-s győzelmet aratott Mongólia felett vb-selejtezőn Ulánbátorban, így hiába tett meg a hazaiak tízese, Hürelbaatarin Cend-Ajus társaival együtt mindent az első mérkőzésen összeszedett hátrány ledolgozásáért, a mongolok lettek a 2018-as kvalifikációs sorozat első kiesői.

Kelet-Timor a négylépcsős ázsiai selejtezősorozat második körébe jutott. Ázsiából négy vagy öt csapat jut ki a 2018-as, oroszországi világbajnokságra.a négylépcsős ázsiai selejtezősorozat második körébe jutott. Ázsiából négy vagy öt csapat jut ki a 2018-as, oroszországi világbajnokságra.

India idegenbeli 0–0-val harcolta ki a továbbjutást Nepál ellen, míg a világranglista-209. (azaz utolsó) Bhután kettős győzelemmel búcsúztatta Srí Lankát. Kambodzsa simán búcsúztatta Makaót, Tajvan pedig nagy fordítást mutatott be idegenben Brunei ellen.

A keddi program nem teljes, mivel a FIFA biztonsági okokból elhalasztotta a Pakisztán–Jemen selejtezőt. A nemzetközi szervezet ázsiai tagszövetségével (AFC) egyeztetve azt követően hozta meg döntését, hogy vasárnap két öngyilkos merényletnek 15 áldozata volt Lahoréban. A keresztény templomokat megcélzó merényletek után két meggyanúsított férfit élve megégetett a tomboló helyi közösség. A FIFA Lahoréból semleges helyszínre viszi a selejtezőt.

VB 2018, SELEJTEZŐK
ÁZSIAI ZÓNA, 1. SELEJTEZŐKÖR, 2. MÉRKŐZÉS
Mongólia–Kelet-Timor 0–1
Továbbjutott: Kelet-Timor
, 5–1-es összesítéssel
Nepál–India 0–0
Továbbjutott: India
,
2–0-s összesítéssel
Bhután–Srí Lanka 2–1
Továbbjutott: Bhután
, 3–1-es összesítéssel
Makaó–Kambodzsa 1–1
Továbbjutott: Kambodzsa
, 4–1-es összesítéssel
Brunei–Tajvan 0–2
Továbbjutott: Tajvan, 2–1-es összesítéssel
ELHALASZTVA
Pakisztán–Jemen

Az első mérkőzésen 1–3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik