Vb 2018: Argentína első sikere Jamesék ellen lett meg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.17. 23:27
A dél-amerikai labdarúgó világbajnoki selejtező negyedik fordulójában Argentína megszerezte első sikerét, Lucas Biglia góljával 1–0-ra legyőzte Kolumbiát. Ecuador Venezuelában nyert, ezzel továbbra is hibátlan.

Argentína a selejtezősorozat során még egy meccset sem nyert, ezúttal azonban a James Rodríguezzel felálló Kolumbia ellen sikerült. A 20. percben egy kontra végén Ezequiel Lavezzi passza érdekesen tartott középre, Jeison Murillót meglepte, nem találta el a labdát, Lucas Biglia azonban igen, David Ospina mellett a kapuba lőtte a labdát (0–1). Lucas Biglia azonban igen, David Ospina mellett a kapuba lőtte a labdát (0–1).

A Jackson Martínez és Radamel Falcao nélküli Kolumbia nem tudott egyenlíteni, James Rodríguez sem talált be, ám mivel végigjátszotta a találkozót, minden bizonnyal bevethető lesz a Real Madridban a szombati, Barcelona elleni el Clásicón.

VB 2018
DÉL-AMERIKAI SELEJTEZŐZÓNA, 3. FORDULÓ

KOLUMBIA–ARGENTÍNA 0–1 (0–1)
KOLUMBIA: Ospina – Palacios, Zapata, Murillo, Fabra – Mejía (A. Ramos, 78.), D. Torres – M. Torres (Muriel, a szünetben), T. Gutiérrez (E. Cardona, 58.), J. Rodríguez – Bacca
ARGENTÍNA: Romero – Mercado (Peruzzi, 79.), Otamendi, F. Mori, Rojo – Biglia, Mascherano – Lavezzi (E. Pérez, 86.), Banega, Di María – Higuaín (Dybala, 70.)
G: Biglia (20.)

VENEZUELA–ECUADOR 1–3
G: J. Martinez (84.), ill. F. Martinez (15.), J. Montero (23.), Caicedo (60.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik