Vb 2014: Sneijder után De Jong is kimaradt a holland keretből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.30. 17:19
Wesley Sneijder után Nigel de Jong is kimaradt a holland labdarúgó-válogatott Észtország és Andorra ellen készülő keretéből.

A holland válogatott szövetségi kapitánya, Louis van Gaal szerint a Galatasarayban futballozó Wesley Sneijder még nincs megfelelő állapotban, míg az AC Milan játékosa, Nigel de Jong túlságosan védekező típusú középpályás, és Észtország és Andorra ellen nincs erre szükség, ráadásul sérülése után nincs még tökéletes állapotban. Louis van Gaal szerint a Galatasarayban futballozó Wesley Sneijder még nincs megfelelő állapotban, míg az AC Milan játékosa, Nigel de Jong túlságosan védekező típusú középpályás, és Észtország és Andorra ellen nincs erre szükség, ráadásul sérülése után nincs még tökéletes állapotban.

A hollandoknál egy sor hiányzó is akad különböző sérülések miatt: Daley Blind, Jordy Clasie, Klaas-Jan Huntelaar, Siem de Jong, Bas Dost, Karim Rekik, Ibrahim Afellay és Jean Paul Boetius sem bevethető.

A holland keret: Kenneth Vermeer (Ajax), Michel Vorm (Swansea), Jeroen Zoet (PSV), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Paul Verhaegh (Augsburg), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (Feyenoord), Jeffrey Bruma (PSV), Daryl Janmaat (Feyenoord), Jetro Willems (PSV), Jonathan de Guzman (Swansea), Stijn Schaars (PSV), Kevin Strootman (Roma), Rafael van der Vaart (Hamburg), Ruben Schaken (Feyenoord), Georginio Wijnaldum (PSV), Dirk Kuyt (Fenerbahce), Jeremain Lens (Dinamo Kijev), Robin van Persie (Man United), Arjen Robben (Bayern München), Ricky van Wolfswinkel (Norwich)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik