L. P. I. 2019.09.09 23:49

Urbányi magyar tehetségeket keres; New Yorkban a vesztest is ünnepelték

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

 

Magyar–szlovák, magyar–szlovák és magyar–szlovák... Érzelemdús este a Groupama Arénában, színek, hangulatok, statisztikák, elemzés és vélemények három oldalon az ősz legjobban várt meccséről. És további két oldalon: pályán Európa.

Urbányi István a Kansasnek keres magyar tehetségeket. Az MLS-klub kötelékében dolgozó magyar szakember elmondta, hogy nem elsősorban az a fontos, hogy valaki a fülén táncoltassa a labdát, adott esetben sokkal többet nyomnak a latban a jellembeli tulajdonságok...

Rafael Nadal ellen Danyiil Medvegyev csak majdnem tett csodát. Klein Ron New Yorkban az elmúlt évek egyik legnagyobb Grand Slam-döntője után a vesztest is ünneplő sajtótájékoztatón járt, és a boldogságában könnyező Nadalt is meghallgathatta.

Új hős született Monzában. A hétvégi F1-es Olasz Nagydíj után a 90. születésnapját ünneplő Ferrari önkívületbe eső hívei már a jövő nagy bajnokát látják Charles Leclerc-ben. Zsoldos Barna helyszíni jelentése.

És ha kedd, akkor ezúttal is Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

2019.09.18 10:15:46

Minden más foci B. Z.

„Addig szó sem lehetett arról, hogy a németek betegyék a lábukat Izraelbe.”

2019.09.16 14:04:05

Minden más foci BORBÉLY LÁSZLÓ

Édesapja karrierjét egy Manchester United-legenda tette tönkre, övét egy másik indította el.

2019.09.13 21:13:28

Minden más foci SZÖLLŐSI GYÖRGY

Mit csinál az UEFA media officere, s ki az a honfitársunk, aki már tíz éve dolgozik ebben a szerepkörben?

2019.09.14 22:29:27

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Kötényezésben voltunk olyan jók, mint a brazilok, míg cipőorral, azaz spiccel senki a világon nem lőtt akkora gólokat, mint azok, akik – mondjuk – a Sörgyár-pályán tanulták a futball ábécéjét.