nemzetisport.hu 2019.10.07 18:06 Frissítve: 2019.10.07 18:10

Ünnep: Orbán Viktor levélben köszöntötte a 75 éves Básti Istvánt

Sporttársai és helyi politikusok köszöntötték Salgótarjánban a város legendás olimpiai bajnok labdarúgóját, Básti Istvánt abból az alkalomból, hogy a közelmúltban már megünnepelt 75. születésnapjára üdvözlő levelet kapott Orbán Viktor miniszterelnöktől.

Básti Istvánt Orbán Viktor is felköszöntötte 75. születésnapja alkalmából (Fotó: Bakos Zsolt)

A levelet Jakab János, a Budafoki MTE tiszteletbeli elnöke kézbesítette és Becsó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője olvasta fel a szűk körű összejövetelen a helyi Kiskulacs étteremben, ahol Szabó Csaba polgármesterjelölt, Ferencz Gyula, korábbi SBTC-játékos, MLSZ-elnökségi tag és Szöllősi György, lapunk főszerkesztője mellett a legendás pályatársak, Szalay Miklós és Répás Béla ,a Répás, Szalay, Básti középpályás sor tagjai is jelen voltak.

„Ha a klubhűségnek mértékegysége lenne, akkor azt Básti Istvánról kellene elnevezni” – írta a fővárosi klubok csábítását mindig visszautasító ünnepeltről Orbán Viktor, aki megköszönte a legendás játékosnak a válogatott mezben elért sikereket, az olimpiai bajnoki címet és jó egészséget, hobbijaira utalva pedig, kertészkedésben és horgászásban gazdag mindennapokat kívánt a salgótarjáni ikonnak.

2019.11.12 20:16:25

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Azonosulás a régi nagyokkal, nyomaik felkutatása lehet az első olyan gesztus, amely révén újra igazi nagyváradi identitással felvértezett futballcsapata lehet a városnak.

2019.11.12 12:10:57

Minden más foci nemzetisport.hu

Sokan máris úgy gondolják, a spanyol hölgy a PSG-sztár új kedvese.

2019.11.03 22:07:49

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Régebben is voltak falrengető kudarcok, de mintha normálisabban kezelték volna az érdekeltek, mint most, a kommunikációs forradalom lángolásában.