Ünnep: Orbán Viktor levélben köszöntötte a 75 éves Básti Istvánt

Vágólapra másolva!
2019.10.07. 18:06
null
Básti Istvánt Orbán Viktor is felköszöntötte 75. születésnapja alkalmából (Fotó: Bakos Zsolt)
Sporttársai és helyi politikusok köszöntötték Salgótarjánban a város legendás olimpiai bajnok labdarúgóját, Básti Istvánt abból az alkalomból, hogy a közelmúltban már megünnepelt 75. születésnapjára üdvözlő levelet kapott Orbán Viktor miniszterelnöktől.

A levelet Jakab János, a Budafoki MTE tiszteletbeli elnöke kézbesítette és Becsó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője olvasta fel a szűk körű összejövetelen a helyi Kiskulacs étteremben, ahol Szabó Csaba polgármesterjelölt, Ferencz Gyula, korábbi SBTC-játékos, MLSZ-elnökségi tag és Szöllősi György, lapunk főszerkesztője mellett a legendás pályatársak, Szalay Miklós és Répás Béla ,a Répás, Szalay, Básti középpályás sor tagjai is jelen voltak.

„Ha a klubhűségnek mértékegysége lenne, akkor azt Básti Istvánról kellene elnevezni” – írta a fővárosi klubok csábítását mindig visszautasító ünnepeltről Orbán Viktor, aki megköszönte a legendás játékosnak a válogatott mezben elért sikereket, az olimpiai bajnoki címet és jó egészséget, hobbijaira utalva pedig, kertészkedésben és horgászásban gazdag mindennapokat kívánt a salgótarjáni ikonnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik