UEFA: elindult a jegyigénylés az európai Szuperkupa-mérkőzésre

Vágólapra másolva!
2020.09.07. 17:00
null
Az UEFA honlapján keresztül vezet az út a stadionba (Fotó: AFP)
A Magyar Labdarúgó-szövetség hétfő délutáni közleménye szerint hétfőtől lehet leadni a jegyigényléséket a szeptember 24-i európai Szuperkupa-mérkőzésre, amelyet a budapesti Puskás Arénában rendeznek.


A Bayern München–Sevilla mérkőzésre az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján lehet leadni az igényléseket, ám ha a beérkező igénylések száma meghaladja a rendelkezésre álló belépők számát, akkor sorsolással döntenek arról, hogy kik vásárolhatnak jegyeket.

A jelenlegi ismereteink szerint 20 ezer néző jelen lehet a Szuperkupa-meccsen a Puskás Arénában: a két résztvevő klubot háromezer szurkolója buzdíthatja a helyszínről, továbbá 14 ezer magyar futballrajongó juthat még belépőhöz.

Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a jegyek 30, 60 és 120 euróba kerülnek.

„Az UEFA jegyregisztrációs felülete szeptember 9-én, 18.00 óráig elérhető ahttps://supercup.tickets.uefa.com/lottery/welcome_hu.htmlweboldalon. Egy személy egy árkategóriában két jegyet igényelhet, a két belépő egymás mellé szól.

A sorsolást követően az UEFA minden jegyigénylő szurkolót értesít az eredményről, a sikeres igénylőknek néhány nap áll rendelkezésükre, hogy kifizessék a belépők árát (erre VISA és MasterCard bankkártyákkal nyílik lehetőség).

Az UEFA tájékoztatója a jegyvásárlással kapcsolatos kérdésekről a következő linken érhető el:https://support.tickets-scup.uefa.com/

A mozgáskorlátozott szurkolók is két jegyet igényelhetnek, minden mozgáskorlátozott jegy mellé egy darab ingyenes jegy jár egy kísérő számára (a kísérőjegy iránti igényt a regisztráció során kell jelezni).

A jegyvásárlásról és a mérkőzésen való részvétel feltételeiről ahttps://supercup.tickets.uefa.com/lottery/welcome_hu.htmloldalon érhető el tájékoztatás”
áll a szövetség honlapján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik