HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.03.07 11:53 Frissítve: 2018.03.07 12:22

Törökország: Quaresma megúszta – ennyi meccsről tiltották el

A Török Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága ötmeccses eltiltással és 22 ezer török lírás (csaknem 1.5 millió forint) pénzbírsággal sújtotta Ricardo Quaresmát, a Besiktas portugál labdarúgóját, akit a Fenerbahce elleni Török Kupa-elődöntő első mérkőzésén (2–2) ütésért kiállított a játékvezető.

HIRDETÉS

 

A 34 éves kiválóság az ötmérkőzéses eltiltásából egyet már letöltött, így még négy találkozót kell kihagynia, de a Fener elleni párharc április 17-i visszavágóján már pályára léphet. A Besiktasnál úgy vélik, Quaresma büntetése túlzó, ezért 12 oldalas beadvánnyal fellebbeznek a TFF-nél a futballista eltiltása ellen.

Mint arról beszámoltunk, a portugál válogatott szélsőt azért állította ki Firat Aydinus játékvezető a két csapat március elsejei mérkőzésén, mert megütötte Souzát, a Fener játékosát, de legalábbis ütőmozdulatot tett felé.

Quaresma ezt nem így gondolta, odarohant a földön fekvő brazilhoz, hogy számonkérje rajta, miért színészkedik. A Besiktas kiválóságánál szemmel láthatóan elszakadt a cérna, csapattársai és a Fenerbahce játékosai sem tudták megnyugtatni. Olaj volt a tűzre, hogy a vendégek egyik játékosa a dulakodás során ellökte Pepét, akinek Quaresma a védelmére kelt, és Mehmet Ekicit is megütötte.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.14 15:52:32

Minden más foci BOROS MIKLÓS (Kolozsvár)

A Gazeta Sporturilornak a magyar kormány megerősítette, közvetlenül támogatja a klubokat.

2018.11.13 22:00:01

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nagy átka ez a flancos játékvezetői reform a világ labdarúgásának. A fene nagy digitalizálással, a túlszabályozás miatt az unalom gödrébe taszajtják a játékot.

HIRDETÉS
HIRDETÉS