Törökország: őrület! Eltiltott edző így még nem kukkolt meccset

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.16. 13:09
Március végén számoltunk be arról az angol futballedzőről, aki egy pimasz trükkel játszotta ki eltiltását: a stadionba nem tehette be a lábát, így a pálya szomszédságában álló ház tetőtéri ablakából kukkolta játékosai (a televízióban nem közvetített) mérkőzését. A török negyedosztályban szereplő Corum Belediyespor mestere (látványban) még ezt is überelni tudta.

Május 7-én a török futballiga fegyelmi bizottsága egy zárt kapus mérkőzéssel büntette a negyedosztály feljutásért zajló rájátszásába jutó Belediyesport, a csapat edzőjét, Hamit Isiket pedig 258 napra (!!!) eltiltotta.

Egy héttel később elérkezett a Belediyespor első hazai mérkőzése a rájátszásban. A mester mindenképpen látni akarta a pályán zajló eseményeket, ennek érdekében eszelős tervvel állt elő: bérelt egy emelődarus autót, és annak kosarából nézte végig a 0–0-s döntetlenre végződő találkozót.

(Fotó: hurriyet.com.tr)
(Fotó: hurriyet.com.tr)

A klub vezetői állítólag egy kivetítőt is felállítottak a stadion környékén, a szurkolók biztatását pedig hangszórók segítségével juttatták el a stadionon belülre, hogy a kedvencek ne érezzék egyedül magukat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik