M. D. 2020.03.28 23:24 Frissítve: 2020.03.29 08:13

Törökország: kórházban a volt Barca-kapus a koronavírus miatt

Megfertőződött a koronavírussal, ezért kórházi kezelésre szorul Rüstü Recber, az FC Barcelona korábbi kapusa – tájékoztatta a közvéleményt Instagram-oldalán a 120-szoros török válogatott labdarúgó felesége, Isil.

 

Rüstü Recber állapotáról nem írt a felesége (Fotó: AFP, archív)

 

Ahogy Rüstü felesége írja, férjénél egyik percről a másikra alakultak ki a koronavírus tünetei.

„Szerettem volna jobb hírekkel szolgálni, de az a sajnálatos igazság, hogy a férjem kórházba került a koronavírus tüneteivel. Minden rendben volt, aztán hirtelen kialakultak nála a vírus ismertetőjelei, ami miatt még mindig döbbentek vagyunk. Nehéz idők ezek” – írta Isil a közösségi oldalán.

„Az egyetlen kérésem, hogy az emberek maradjanak tiszteletteljesek. Az én tesztem negatív lett, akárcsak a fiamé és a lányomé. A férjem kórházban fekszik, nem látogathatjuk őt, nem lehetünk vele. Ez a legnehezebb az egészben. Isten rábízta őt a török orvosokra. Ezek a napok is el fognak múlni” – olvasható Rüstü feleségének Instagram-bejegyzésében.

A 46 éves, korábbi kiváló labdarúgó – aki 120 fellépésével török válogatottsági rekorder – pályafutása során védett az FC Barcelonában, valamint a Fenerbahcéban és a Besiktasban is. Első számú kapusa volt a 2002-es világbajnokságon bronzérmet szerző török nemzeti együttesnek, és beválasztották a torna álomkeretébe.

Törökországban eddig csaknem 7500-an fertőződtek meg a koronavírussal, és több mint 100-an hunytak el.

RÜSTÜ FELESÉGÉNEK INSTAGRAM-BEJEGYZÉSE

İyi geceler; Sizlerle gerçeği en şeffaf şekilde paylaşırken daha güzel haberler vermek isterdim fakat üzülerek eşim Rüstü'yü COVİD-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz.Herşey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız.Kritik süreçler ve çok zor ,Allah benim değerli eşimle beraber tüm hastalara acil şifa kolaylık versin . Tek ricam şu süreçte insanların biraz daha vicdanlı ve saygılı olabilmeleri.Ailecek yaptırdığımız testlerde benim, kızımın ve oğlumun negatif sadece eşimin pozitif çıkmıştır. Bu sebeple bizler evde kendisi hastanede ve görüş izni yok.Aslında en zor olanı da bu yanında olamamak.Ama Allah büyük önce ona sonra Türk hekimlerine emanet, inşallah bu da geçecek..Telefonlarım kilitlendi dönüş yapamıyorum üzgünüm tüm sevenlere dostlara sizlere yürekten sevgiler.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu çok önemli....#sengüçlüsünRR

6,285 Likes, 1,376 Comments - Isil Recber (@isilrecber) on Instagram: "İyi geceler; Sizlerle gerçeği en şeffaf şekilde paylaşırken daha güzel haberler vermek isterdim..."2020.06.06 00:05:35

Minden más foci SZ. M.

2020.06.05 20:54:22

Minden más foci THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A szlovák államtól nagyobb szerepvállalást vár el.

2020.06.05 14:48:37

Minden más foci TŐKE JÁNOS (Újvidék)

A TSC szinte biztosan nem zár a negyedik helynél hátrébb, így jó eséllyel indulhat az El-selejtezőben.

2020.05.24 21:02:39

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

MAJDNEM-TRANSZFEREK. Guardiola a tükre miatt mondott nemet a Wigannek és a Man. Citynek. Vincze Ottó pénzfeldobással döntött.