nemzetisport.hu 2019.06.03 22:14 Frissítve: 2019.06.04 01:41

Törökország: 14 hónapos börtönt fogad el a korábbi Barca-játékos

Adócsalás miatt a bíróság előtt van jelenése, és akár börtönbe is vonulhat a Besiktas jelenlegi, a Sevilla és a Barcelona korábbi játékosa, Adriano.

Büntetés vár Adrianóra (fehérben), de valószínűleg nem kell börtönbe vonulnia (Fotó: AFP)

 

A spanyol Mundo Deportivo az EFE hírügynökségre hivatkozva állítja: a brazil futballista elfogadja a 14 hónapos börtönbüntetést és az 1 millió eurós pénzbírságot, miután 650 ezer eurónyi adót nem fizetett be korábban a spanyol államkasszába. Kedden Barcelonában hallgatják ki a vétkes játékost.

Eredetileg 3 éves börtönbüntetést szabtak volna ki Adrianóra, ezt csökkentik majd minden bizonnyal a meghallgatáson, mivel már visszatérítette csaknem a teljes összeget.

A megállapodás után minden bizonnyal kérvényezik, hogy felfüggesztett börtönbüntetésre módosítsák az ítéletet, Spanyolországban az első bűncselekmény esetében a két évnél rövidebb időtartamra szóló börtönbüntetésekkel kapcsolatosan általában így cselekszenek, tehát könnyen lehet, hogy valójában nem vonul be a rácsok mögé a 34 éves futballista.

2019.12.07 14:47:57

Minden más foci CSILLAG PÉTER (POZSONY, összefoglaló), DÖMÖTÖR CSABA (fotó) RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A pozsonyiak nagyszerű formában futballozó magyar középpályása gólpasszt adott, csapata feledtette dunaszerdahelyi kudarcát.

2019.12.05 22:13:36

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sok egyéb hasonló útvesztő teszi a közember számára átláthatatlanná a világ leg­egyszerűbb, ezért legszeretettebb játéka, a labdarúgás világát. Amely éppen ezen jellege révén válik vonzóvá.