HIRDETÉS
HIRDETÉS
MTI 2018.04.25 16:52 Frissítve: 2018.04.25 16:59

Török Kupa: jövő csütörtökön fejezik be a Fener–Besiktast

Jövő hét csütörtökön fejezik be a szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt Fenerbahce–Besiktas rangadót, a labdarúgó Török Kupa elődöntőjének visszavágóját.

HIRDETÉS

 

A múlt csütörtökön az 57. percben megállított találkozó utolsó bő fél óráját zárt kapuk mögött játsszák majd le – döntött a török szövetség szerdán.

A mérkőzésen a szurkolók előbb különböző tárgyak bedobálásával rendszeresen megakadályozták, hogy az ellenfél játékosa elvégezze a szögletet, majd később egy Fenerbahce-szurkoló késsel fejbe dobta Senol Günest, a Besiktas vezetőedzőjét. A törökök korábbi szövetségi kapitánya súlyosan megsérült, azonnal a földre került, és dőlt a vér a fejéből. A sebet a stadion orvosi szobájában öt kapoccsal kapcsolták össze.

A Besiktas a párharc első mérkőzésén, házigazdaként 2–2-es döntetlent ért el, a visszavágó 0–0-s állásnál szakadt félbe. Pepe kiállítása miatt Günes csapata emberhátrányban folytatja a találkozót.

A rendbontást követően összesen 32 embert vettek őrizetbe, de nagy részüket már másnap szabadon engedték.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.14 15:52:32

Minden más foci BOROS MIKLÓS (Kolozsvár)

A Gazeta Sporturilornak a magyar kormány megerősítette, közvetlenül támogatja a klubokat.

2018.11.13 22:00:01

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nagy átka ez a flancos játékvezetői reform a világ labdarúgásának. A fene nagy digitalizálással, a túlszabályozás miatt az unalom gödrébe taszajtják a játékot.

HIRDETÉS
HIRDETÉS